Over ons

Over Peukuit.nl


Peukuit.nl heeft als missie om zoveel mogelijk mensen een rookvrij leven te geven.

Een gezond leven, een langer leven, een leven vrij van verslaving.

De coaches hebben naast heel veel ervaring, vakkennis en medische kennis ook vooral mensenkennis. Ze weten welk proces u doormaakt en zijn, zonder oordeel, uw steun in de rug!
Al meer dan 350 mensen zijn succesvol blijvend gestopt met roken dankzij Peukuit.nl


Stoppen is moeilijk. Maar niet meer beginnen is minstens net zo moeilijk.

Peukuit.nl helpt u niet alleen nu om te  stoppen met roken, maar helpt u ook verder.

Zodat u rookvrij blijft!.

Ik ben Colette van Eck, deskundig en ervaren als long- en praktijkverpleegkundige


Binnen deze vakgebieden heb ik veel ervaring met het geven van trainingen aan zorgverleners en het begeleiden van mensen die willen stoppen met roken.


Samen met mijn collega's Anita, Carla en Joyce begeleid ik met veel enthousiasme en professionaliteit zowel de individuele als de groeps- en incompany trainingen van Peukuit.nl


We staan allen ingeschreven in het kwaliteitsregister Stoppen met Roken en werken volgens de Zorgmodule Stoppen met Roken en de CBO richtlijnen tabaksverslaving.


Gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren.


Ik ben Anita Veldt, een gespecialiseerd hart- vaatverpleegkundige met ervaring en kennis van de bloedvaten in het brein ( TIA en beroerte).


Tevens opleiding en ervaring in coaching en training in leefstijl gerelateerde onderwerpen


Gespecialiseerd in het begeleiden van zwangeren.

Ik heet Gerda Kuiper en o.a. werkzaam als persoonlijk en leefstijlcoach. Ik ondersteun je graag bij het stoppen met roken.


Gedrag veranderen wat je al langer hebt is moeilijk. Je hersenen zijn namelijk geprogrammeerd op korte beloningen en vermijden pijn. En houden van het fijne gevoel wat roken je geeft.


Samen gaan we kijken wat je patronen zijn en welke gedachten en gevoelens je belemmeren om te stoppen met roken. Zodat je de stap kunt zetten om te stoppen met roken en je leefstijl blijvend te veranderen.